21. elokuuta 2012

i don't need nice, shiny things to make my home - you make me feel like i'm home

ihan armoton vitutus taas vaihteeks päällä - aivan liian paljon asioita samaan aikaan mitkä vaan pitäis hoitaa.

pitäis käydä hoitamassa koulun kansliassa kaiken maailman paperiasioita, käydä matkahuollossa lataamassa bussikorttia ja hakemassa uus tarra opiskelijakorttiin, saada anottua opintolainaa & toivoa sormet varpaat ja vaikka naapurin auton renkaat ristissä että saisin koko summan nostettua kerralla, ilmoittautua autokouluun, nähdä kavereita, käydä korjauttamassa tatuointi + ottaa 1 uus ja toivoa että sen saan velaks, saada lauran 18v-synttärilahja-projekti valmiiks, käydä yhen kaverin kanssa kuvailemassa sen projektia varten, saada näyttö valmiiks ja hyväksyttää se teho:n puolella, järjestellä kouluun ens kuun alussa olevia yrittäjämessuja ja koittaa selvitä jotenkin ilman rahaa 4. pävään asti.

samantien voisin kävellä pari viikkoo päin tiiliseinää. eikä tää flunssakaa oo kokonaa hellittäny vieläkää, huominen viel teetä kotona, mut torstaina on pakko jo mennä kouluun vaikka sitte pää kainalossa. JEE


mut jos vaikka jotain positiivistakin tän valitusitkupotku-avautumisen jälkeen.. oon tavallaan ihan ilonen siitä et syksy tekee tuloaan - lehtien punertaviks värjääntyminen, sopivan viileet ilman ilman tappokuumuutta, kuuma kaakao, ja ennenkaikkea villasukat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥