19. elokuuta 2013

fuck yeah, sivukalju ♥

oujeeeees, sivukalju teki comebackin kaljumpana ja kauniimpana kuin koskaan!
ok, toi kauniimpana nyt on tietenkin vaan mun mielipide.. :-D

selailin lauantaina vanhoja kuvia facebookista ja irc-galleriasta (oh yes en poista sitä koskaan!), ja jo pitkään kyteny himo sivukaljun vetäsemisestä otti yliotteen kaikista järkiajatuksista. laura ja noora tuli kynimään mun kuontaloa, ja onneks tuli, koska en ois ikinä saanu tehtyä taakke siistiä jakausta, enkä varmaa ihan siistiä leikkausjälkeäkään..

aikasta jeppis fiilis nyt ku pitkästä aikaa tuntuu näyttävänsä iteltänsä, ja peilikuva jopa jollain tasolla miellyttää ! (ainakin kaulan yläpuolelta, heh) 

sen kunniaks etten nyt ehkä ainakaa viikkoo jaksa vihata päätäni, ni isketääs liian monta omakuvaa nyt sit kaiken kansan riemuks/harmiks!
toi pikkuhiushärpäle mikä jätettiin toho kaljulle sivulle näytti aaikas härskiltä ennen eilistä hiusvärin vetoa.. :D








oioi aamuvuoron jälkee lounaaks eilistä pastasalaattia, hitto et tuli hyvää. miten näin yksinkertanen ruoka voiki olla näin herkkua! kylkeen viel karjalanpiirakkaa tuorejuustolla, ei voi mennä metsään.

ite keitin pennepastat suolavedessä, ja kypsien & viilenneiden makaroonien joukkoon tonnikalaa & herkkusientä tölkistä, hernemaissipaprikaa, ja pieneks paloteltuna fetaa kurkkua & tomaatteja. yksinkertasta, helppoa, nopeeta (annoin hiusvärin vaikuttaa sen aikaa ku laitoin tän iltaruuaks) ja aika edullistakin!


5 kommenttia:

  1. "vanha" inka on tehny paluun! en osaa kuvitella minkää muun hiustyylin sulle sopivan paremmi :D

    VastaaPoista
  2. emmäkää :--D hee thanks ! mitä hyötyä mulle olis ollu kokopitkästä tukasta enää ku en kerran vaan kertakaikkiaan osannu pitää sitä ikinä auki.. :d

    VastaaPoista
  3. oi sopii sulle kylläkin niiiin hyvin! Ihana :)

    VastaaPoista

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥