17. marraskuuta 2013

mynthonit, strepsilssit ja nenäliinat

otsikko sen jo kertookin - taas flunssassa! alkaa vähän tuntua että mä taidan olla allerginen arjesta poikkeeville suunnitelmille.. tai sitten se vaan tuntuu siltä koska kyllähän mikä vaan tekeminen räkänenäisyyden voittaa :-D 

eilen oli tarkotus viettää rentouttava äiti-tytär-ilta pukkilassa ja käydä paikallisessa yksillä tai muutamilla. noh, eiköhän muutamaa tuntia ennen työvuoron päättymistä alkanu kurkkua kiristää ja vilynväreet iskeä. olo vaan paheni iltaa kohden mutta suunnitelmista pidettiin lähestulkoon kiinni! kuuma glögi lämmitti, ja paikalliseen puolkuolleena raahauduttua minttukaakao lämmitti vielä paremmin. aamulla olo oli kuitenkin taas junan alle jäänyt jollei pahempi, eikä edes illalta jääneet jämäjuustot (valkohomejuusto, mmmm...), suolakeksit ja viinirypäleet piristäny. tai maistunu miltään. onneks tee ja strepsilssit on keksitty. 

oli kuitenkin kiva visiitti "kotikotona", vaikken ollukkaa kovin energistä seuraa äitille :-D

tyhmänähän mä en tietenkään tajunnu ottaa yhtään kuvaa koko iltana, enkä ees jaksa selata kuvakansiota läpi sen toivossa et sieltä löytys jotain ennennäkemätöntä & julkasukelposta. sen sijaan tartun teemukiini, käyn ettimässä jalkaan toiset villasukat ja pistän areenasta teiniäidit pyörimään. adios!

2 kommenttia:

  1. Voi eiii lenssu on niin perseestä, itel iski toissapäivänä. :( Eilen kävin kans amarillos juomas minttukaakaoo! 4 senttilitralla tottakai!! :D ja koht ilosesti töihin koska siel on niin kivaa. -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, aivan perseestä :--D nyt harmittaa ku ei oo kotona minttuviinaa ni ei voi lääkitä itteensä muulla ku glögillä :-D paranemisia!

      Poista

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥