10. tammikuuta 2014

jokunen realistinen (ja epärealistinen) haave

..täysin terve kuukausi. kyllä, mulla ei oo tainnu pitkään aikaan olla ees täysin tervettä viikkoa ilman päänsräkyä, korvakipua, huonovointisuutta, selkäsärkyä tai mitään muutakaan vaivaa tahi kolotusta. se ois aika jees!


..vanha puinen omakotitalo melko suurella tontilla, missä kasvais omenapuita. joo - mä oon ruvennu haaveilemaan rempattavasta omakotitalosta :--D en tiiä mikä muhun on menny, en ois ikinä ennen voinu kuvitellakkaan itteäni haaveilemassa omakotitalosta..


..pskylogiaan keskittyny tutkinto. en oo vielä ees perehtyny kauheesti koko aiheeseen, mut kauheesti mä haluaisin vielä jotain joskus opiskella, ja psykologia on alkanu viime aikoina nousta kiinnostavana mieleen yhä useemmin ja useemmin.


..lottovoitto. semmonen keskikokonen ees, ei tarttis tulla ees miljoonaa. sellai et sais ostettua kämpän tai talon, maksettua nykyset lainat pois, ostettua  vaikka pari vanhaa autoa ja vähän jos jäis vielä siitä käteen. oi nam.


..täydellinen tukka. en oikee vieläkää tiiä millai se ois, lyhyt vai pitkä, räikee vai luonnollinen.. ois kivaa ku jostai tulis joku superkampaaja ja sanois et "heeei, sulle sopis tämmöi ja tämmöi laitetaanko?"


tommosia juttuja pyörii tällä hetkellä mun haavelistalla, noin esimerkiksi. tietenkin tota listaa vois jatkaa tooodella pitkään, mut ehkä en jokasta materialistista haavetta ala kirjaamaan ylös, ja joitain ei-materisia haaveita nyt ei voi sanoa ääneenkään saati listata blogiin julkaistaviks, kyl te tiiätte!


kukkakuva jyväskylän reissulta, alkaa tulla jo ikävä kesää, ku ei toi talvikaa nyt oikee osaa tulla ollenkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥