10. lokakuuta 2012

keskiviikko-torstai-yön maanantaivitutus

oijjojoi.
ehkäpä mä nyt sit kirjottelen tänne tässä välissä, kun unikaan ei nyt "yllättäen" näytä tulevan.
elämä on ollu viime-aikoina vähän turhan kiireistä. lyhyesti sanottuna mulla ei oo pää kestäny kaikkea
ihan silleen niinku sen ois kuulunu, joten tällä hetkellä mulla on just loppumaisillaan nukahtamislääkekuuri, ja sellasta pientä oheishauskaa....

suorittamattomat nollat, vapaa-ajalla suoritettavat etäkurssit (joille ei vittu meinaa olla aikaa), liian lähellä olevat sekä jo menneet tehtävien dead linet, opinnäytteen raportin kirjottaminen & koulu ylipäätänsä on yks hauska juttu joka jaksaa naurattaa ja vituttaa päivittäin.

hyvänä kakkosena tulaa autokoulu, ja sen järjestäminen ja sen laskujen hoitaminen.
rahahuolet nyt on muutenkin ihanan olennainen osa arkea, mutta kyllä ne silti vituttaa. ja paljon
ja sitten vielä kaikki muu pienempi ja turhanpäiväisempi paska mikä stressaa silti.
auttaiskohan jos söisin loput mun hello kitty-hammastahnasta, se on sentää vaaleenpunasta ja kaikkee ?

nyt täytyyki ottaa kaikki ilo irti tästä huonotuulisuudesta ja valittaa nyt sitten kerralla taas oikeen kunnolla!

joulu
mitä vittua. mä ymmärrän jos marraskuussa joulupukki on joka paikassa ja kaikkialla, mutta mulle oli pienoinen järkytys törmätä jo viime viikonloppuna jättikokoseen joulukalenteri-lavaan kaupassa. isoja, värikkäitä, ylihinnoteltuja joulukalentereita. meinas tulla tippa jos toinenkin kuviteltuun linssiin ku tajusin et se aika vuodesta hiipii taas vaivihkaa nurkkiin ja sohvien alle. karseet jouluvalo-viritelmät, vihreet tekokivi-luomu-sammal joulupukkipatsaat kaupoissa, joulukinkkujen tarjoukset lehtien etusivuilla ja krapulaiset joulumuorit aamujunissa. eeeeeeeeeeeei vielä, en halua, en kykene.

autokoulun auto
mulla oli tänään mun ensimmäinen ajotunti (joka muuten meni oikeesti aikas hyvin, thank good!), ja se auto meinas saada mun pinnan kiristymään ennen ku ees istuin sen ratin takana. "joo tässä on automaatti-se ja se ja se ja ainii seki vielä on sitte automaattinen ja käsijarruhan on sitte toi minimaalinen, tai no, suorastaan olemattoman pikkuriikkinen nappula tossa ratin vieressä" mitä, mikä? jos sen nimi on käsijarru, eikö sitä kuuluis käyttää kädellä. jos jarrut kytkeytyy päälle pienestä nippulanappulasta, ni oisko sormijarru vaikka vähän totuudenmukasempi nimi sille sitten 205678 vuoden huippu hypridimegaekoutoissa. lisäks musta rupee tuntumaan että toi auto ei kuluta ku nuppineulan pään verran dieseliä per 100km, sillä ajaessa lehmät rupee lentämään ja käytännössä pelastan maapallon olemalla niin vitun ympäristöystävällinen.

ja sitten se tunne ku rupee miettimään sitä että se jossain kaukana tulevaisuudessa ootteleva oma ensiauto on hyyvin paljon todennäköisemmin joku corollan rotisko vuodelta seiskeetseiskeet kuin vedellä kulkeva maanteiden kaunokainen jonka päästöt muodostuu sateenkaarista ja tikkareista.



ai saatana nyt rupeski yhtäkkii ramasee niin vitusti et otan siit kaiken irti et kerkeen nukahtaakki ennenku puhelimen herätysääni alka vittuilemaan 5 tunnin ja 50 minuutin päästä.eli toisin sanoen te kaikki siellä;
kauniita unia, joulupukin kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥