28. helmikuuta 2013

ihana suklaakakku!

hellurei ja hellät tunteet! ensimmäinen työssäoppimisviikko on nyt huomisen kello 15:00:n jälkeen pulkassa! oon tosi ilonen siitä miten kivalta kaikki on ainakin tähän asti vaikuttanu (-:
vaikkakin oon vieläkin ihan täysin hukassa, puolet muitten työntekijöitten nimistä on mulle aivan täys arvotus ja en oo ikinä ollu näin ärsyyntynyt siitä etten osaa puhua tai kirjottaa ruotsia, tai ees ymmärrä sitä.. siitä ymmärtämisestäkin jo ois aika paljon etua kun kaikki puhuu puolet ajasta ruotsia keskenään :-D menee kaikki hauskat kahvipöydän jutut aivan ohi, ja vähän hävettää kun vähän väliä joku joutuu tulkkaamaan mulle jotain.. että terve, oi kun ois toi svenska talande kiinnostanu sillon ku sitä opiskeltiin!

mutta, palatakseni siihen kun mainitsin leiponeeni, niin tässä ois muutama hassu kuva kyseisestä operaatiosta sekä linkki alkuperäiseen ohjeesee, mikä löytyy tästä, hellapoliisin reseptillä veivattu kakku siis kyseessä .
kakku oli siis sen kunniaksi, että uunituore äiti ja pikku poitsu pääsivät lauantaina kotiin :-)

 itehän muuttelin tota sen verran, että täytteissä on molemmissa kerroksissa suklaamoussea, ja kuorrutus valkosuklaamoussea + kermaa, koska vanukasaineksia en löytäny pikkukylän yhestäkään kaupasta!




ja helvetti, hyväähän se oli ! tosin ite kakkupohjaa ois voinu kostuttaa ehkä vielä ihan pikkasen enemmän,
ja noi mansikat oli ihan kivikovia ja kamalan makusia :--D mutta toisaalta, mitä muutakaan sitä voi odottaa kun ostaan helmikuussa espanjalaisia mansikoita suomesta.....

mutta nyt taasen, hyviä öitä itse kullekkin!

3 kommenttia:

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥