27. maaliskuuta 2013

only got 20 dollars in my pocket

viikonloppuna sängynpohja oli paraskaveri. myös kaurakeksit, himym ja karkkipeli oli kovassa huudossa.
käytiin myös kattomassa kaksiota. uskomattoman ihanaa kaksiota. jos asuntoon voi rakastua ensisilmäyksellä, niin tohon. maanantaina aamulla sähköposti otti kuitenkin viimesetkin luulot pois sen suhteen, että meillä ois ollu mitään mahdollisuuksia siihen. noh, aina saa kuitenkin yrittää!

huomenna päästään ehkä kuitenkin katsomaan toista kämppää. siihen en tosin varmaan koskaan rakastu.
se on yksiö kaksion sijaan, eikä siinä ole parveketta. lisäksi siinä on keltainen vessa. mutta se houkuttais silti jännällä tapaa - ois se kuitenkin oma koti, oman huoneen sijaan.


tää viikko alko aikas kivaisasti: maailman lyhyin koulupäivä, ja siihen päälle monta tuntia paskan jauhantaa lauran, katjan ja kätlinin kanssa! siihen päälle viel hesesafkat ni volá;
ei hullumpi maanantaipäivä.

valitettavasti illalla iski pienehkö takapakki - kuume pomppas melkeen 40 asteeseen ja korvassa alko jonkun sortin reivit, sen verran vihlo (ja vihloo muuten vieläkin). nooh, tiistaina ensin soitto töihin ja sitten lääkäriin, tuloksena se, että iltapäivällä oli vuorossa retki bussilla orimattilaan terveyskeskukseen. siellä sainkin sitten ryhtyä oman elämäni tohtoriks eli diagnosoida itteni ja lopuks esittää vielä lääketoivomuksenksin hoitsun epäröityä viitisen minuuttia. hienoa!

nyt pidän peukkuja pystyssä, vetelen ibutabseja kaksin käsin naamariin ja rukoilen mahdollisimman nopeeta ja perinpohjaista parantumista. perjantaina on nimittäin helloween...
ja mä haluan pystyä lähtemään sinne!

2 kommenttia:

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥