11. joulukuuta 2013

maanantai + perjantai 13. = keskiviikko 11.

kauhujen keskiviikko - kamala työpäivä takana. suoraan sanottuna, kamalin ikinä.
maanantain palovamma jäi kirkkaasti kakkoseks, ku kaikki meni niin pieleen ku voi, mitään ei ehtiny tehä aikataulussa, ja osa hommista jäi tekemättä vaikka hiki päässä yritti kiriä aikataulua kiinni. lisäks housujen repeeminen, samoin kun nenäkorun palasiks hajoominen toi kivan lisän senttejä kuvitteelliseen kyrpään mun otsassa. sitten vielä kirsikkana kakun päällä se fiilis ku kaadat 10  pellillistä sämpylöitä lattialle, et saa telinettä millään enää irti uunista ja et oo ihan varma että rikkoutuko itse uunikin siinä samassa. hieno keskiviikko, kerrassaan hieno

mutta, onneks kuitenkin tälläsissä päivissä on se ihana kääntöpuoli:
kotiin pääseminen, kuuma kahvi, tossujen saaminen jalkaan tai voileipä ei oo pitkään aikaan saanu mua näin iloseks ku tänään.  ja ku olin saanu vuodatettua syvimmät tuskat sisältäni, ni tää on ollu iltapäivästä eteenpäin ihan kiva päivä! hajonneen septumin tilalle ei ollu toista samankokosta korua olemassa, jote pikkunen kasvo just kolmeen milliin, oih. (ja AUTS)
sonssin uusin jakso, paaaljon kahvia, hyvää ruokaa, kuuma suihku & mooonta himymiä, siinäkin muutama kiva asia tältä päivältä. pitäs yrittää oikeesti yrittää keskittyä kaikkiin pieniin hyviin juttuihin vähän useemminkin.. 

mut hei, tiiättekö muuten mikä on tosi söpöä ? minijoulutortut !!! kuulin radiossa jonkun höpöttävän niistä jotain ja oli pakko testata, ja vooi ne on (krhm oli..) sulosia! käytin just sanoja söpö ja sulonen kuvailemaan jotain syötävää.. se on ihan okei.

 minijoulutortut 
3mm vauva  sattu niin maan hitosti laittaa, mutta ei se mitään, mulla taitaa ollu joku riippuvuusongelmasysteemi tän sonnirenkaan suhteen... :--D



ps. onkohan mummeilla joku telepaattinen kyky lukea ajatuksia, toissapäivänä jsut höpöttelin mutkulle että oi hitto ku sais jouluks mummin tekemää taatelikakkua. ja eilen ku näin sit mummia, ni sillä oli mukana mulle 1 kappaletta maailman parasta taatelikakkua. eipä taida kyllä säilyä jouluun asti..

2 kommenttia:

  1. siis oikeesti! aamulla ku heräsin ni ajattelin iha eka et hei haluun joulutorttuja. sit rupesin kelaa et ne isot on kyl ihan tyhmiä ja voiskoha sen taikinan leikata neljään osaan ja tehä pienempiä :D ihanaa et joku muuki on ajatellu tätä!! meen siis hetikohta kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajatustenlukija !! :--D oli kyl sika kivoi, vähä vaa näil nakkisormil tuotti taittelu kiroilua mut ei se mtn :D kerro sit mite sul onnistu!

      Poista

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥