15. huhtikuuta 2013

ei mitään hätää kyl tää tästä

aamiainen sänkyyn, eruojackpotin päävoiton (epäonnistunutta) tavoittelua nro. 2, kebabrullaa puoliks, lapsuuden ensimmäisen ystävän näkemistä monen vuoden jälkeen, "tositositosi iso kossuappelssssiini", lumien sulamista, taas yhen kämpän sivu suun meneminen, nukkumattomuutta ja vastapainoks pitkiä unia.
semmonen viikonloppu mulla takana!

ulkona näyttää tällä hetkellä tositosi harmaalta, mutta onneks toi vesisade tarkottaa vaan sitä että lumet lähtee nopeempi poies! (-:
kesäikävä rupee kyllä oleen jo aika sietämätön, melkeen yhtä pahana ku asuntokuume! mä olisin jo niin innoissani pakkaamassa koko omaisuuttani laatikoihin ja muovisäkkeihin, jos vaan ois tiedossa paikka ja aika mihin ne sitten purkaiskin..

ja hei, anteeks; musta tuntuu että valitan varmaan joka ikisessä postauksessa tästä asuntoasiasta, mutta se nyt vaan on tällä hetkellä kokoajan päällimmäisenä mielessä. eikä asiaa auta yhtään se että innostun aina ihan liikaa kun tulee pienikin tilaisuus ehkä päästä muuttamaan johonkin asuntoon - ja sitten taas tipun korkeelta maan pinnalle huomatessani että vituikshan se taas meni.. :-D




loppuun vielä kuva, minkä facebookissa kyllä jo jaoinkin jo jokunen hetki sitte,
muttakun tää on niin hyvä ja osuva! :-D
että niin, pitäkää tunkkinne (ja oravanne) perkele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palutetta vaan vapaasti, thank you ♥